Commercieel met Goede doelen bezig?

Groen:    Gemak:

GroenGemak lijkt misschien een rare combinatie van een motivatie vanuit idealen en een commercieel bedrijf. Laat ons dat even uitleggen.

Keywords: diensten


GroenGemak is een bedrijfje. Een klein bedrijf, dus er hoeft niet met geweld naar inkomsten te worden gezocht, maar toch wordt er geld in rekening voor verleende diensten.

Dat kan strijdig lijken met de opbouwende motivatie vanuit idealen, maar dat is het volgens ons niet. Door bedrijfsmatig te werken zorgen we dat ons werk op lange termijn stand kan houden, terwijl het anders ondergesneeuwd zou raken door het werk van alledag. Internet is vol van voorbeelden van mensen die vanuit de beste bedoelingen ergens aan beginnen, maar het niet afmaken omdat ze ook de kost moeten verdienen, baby's opvoeden en dergelijke.

Om die reden werken we dus op basis van vergoedingen voor onze diensten. Alleen zijn we natuurlijk geen die-hard commerciele ploerten; we geloven dat we zoveel waarde kunnen toevoegen dat we de kosten meer dan waard zijn. Daar streven we consequent naar, want op die manier verspreiden onze idealen zich beter. Want dat is eigenlijk nog altijd het hoofddoel.